Stránky

čtvrtek 29. listopadu 2012

I love books - Nej... knížky epizode 3


Ahojky,

     dnes tu mám nejen pro milovníky napětí  tip na knížku Poslední vteřiny od autorů Johna Lutze a Davida Augusta. Sehnala jsem jí v levných knihách za cca 69 Kč. A musím říct, že za super cenu to bylo super počtení :-). Už vím co chci k Vánocům.......další knížky :-) Ty kriminálky mě prostě nepřestanou bavit. a navíc, když se děj odehrává v New Yorku.







Poslední vteřiny jsou akčním románem, který přestavuje Willa Harpera - borce z  protiteroristické jednotky new yorkské policie. Při jedné akci příjde vinnou svého parťáka Jimmyho o pár prstů  a teda i o svoji kariéru a odejde předčasně do důchodu. Jimmy skončí u policie a začne pracovat jako osobní strážce u milionáře Bucknera. Oba dva příjdou o život, když jim příjde v balíčku bomba. Balíčkové atentáty se začnou množit a jejich obětí se stávají i policisté.

A co dál?
No jasně, teď to teprve začne, protože Harper se vráti zpět k policii. Začne spolupracovat s bývalým agentem FBI, který se celý život zabýval psychologií vrahů a je přesvědčený, že se jedná o promyšlenou akci psychopatického teroristy, který postupuje podle předem stanoveného vzorce.
Při poslední konfrontaci musejí oba policajti zastavit spínač v maniakově vražedné zbrani, dříve ne se mu podaří bombou zabít jednu z nejznámějších žen světa........









2 komentáře:

  1. Ha! Už vím, co taťkovi k Vánocům. Díky za tip:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já děkuju za koment .-).Taky letos kupuju našim knížky :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář :-)